Airmix® обладнання фірми KREMLIN



Airmix® обладнання фірми KREMLIN  

AIRMIX - це унікальна технологія розпилення яка є комбінацією пневматичного й безповітряного (AIRLESS) розпилення. Велика популярність цього обладнання у всьому світі  пояснюється високими значеннями трьох основних характеристик обладнання: економічність, якість та продуктивність, при відносно невеликій вартості.


У технології Airmix® розпилювальне повітря змішується з фарбою у фокусі її розпилення, що дає змогу одержати рівномірний, м'який, якісний факел.
Обладнання AIRMIX фірми KREMLIN в більшості випадків найбільш повно задовольняє вимогам, що пред'являються до фарбувального обладнання. За своїми характеристиками, розпилення Airmix перевершує пневматичне та безповітряне (Airless) розпилення. Патент на цю технологію було отримано ще в 1975 році, але його іноді називають технологією XXI століття. Коефіцієнт перенесення ЛФМ AIRMIX обладнання сягає 86%. Можна стверджувати, що технологія AIRMIX практично забезпечує найефективніше використання фарбувального матеріалу серед не електростатичних технологій при хорошій якості фарбування й високій продуктивності технологічного процесу. AIRMIX обладнання використовується для фарбування дерев’яних виробів, сільгосптехніки, металоконструкцій, вагонів, літаків, вантажних автомобілів, автобусів та ін.. AIRMIX обладнання ідеально підходе для нанесення на дерев'яні та металеві вироби фарби, лаків, емалей, матеріалів з високим вмістом сухого залишку, двокомпонентних матеріалів. Всі деталі Airmix пістолетів, що вступають у безпосередній контакт з ЛФМ, виконані з нержавіючої сталі, тому можна використовувати будь-які ЛФМ (у тому числі, водорозчинні і високов'язкі).  За допомогою регулятора факелу на корпусі пістолета можна фарбувати поверхню будь-якого типу (поглиблення, кути, плоскі рівні поверхні і т.д.) з однаково гарною якістю розпилення,  зберігаючи потужність факелу.


    KREMLIN пропонує комплекти Airmix®обладнання для ручного та автоматичного розпилення, а також електростатичні розпилювачі Airmix®. Тиск матеріалу, який подається на пістолет, може бути нижчим 100 бар (30–100).  Для отримання високопродуктивного фарбування аналогічно AIRLESS технології може використовуватися тиск до 400 бар, але при цьому буде отримано кращу якість покриття та економія ЛФМ ніж при AIRLESS фарбуванні.
Стандартний комплект ручного AIRMIX обладнання складається з помпи, фарбувального пістолета й двох шлангів (повітряний та продуктовий). Помпа може бути на візку або з настінним кріпленням. Робочий тиск ЛФМ при AIRMIX фарбуванні складає 30–400 бар залежно від моделі помпи. Фірма KREMLIN пропонує широкий ряд помп різної продуктивності для ручних установок й автоматичних ліній. Наприклад для невеликих фарбувальних дільниць призначені невеликі помпи 10С18 та 15С25 з максимальним робочим тиском 60 та 90 бар відповідно. Такі помпи разом з AIRMIX пістолетом витрачають менше повітря ніж звичайний пневматичний пістолет. 


Помпи комплектуються AIRMIX пістолетом моделі XCite. Пістолет має регулятор розміру факелу й вбудований фільтр ЛФМ. Витрата ЛФМ і параметри факелу визначаються змінним продуктовим соплом. Насоси й пістолети призначені для роботи з матеріалами як на основі розчинників, так і на водній основі.
Для автоматичних фарбувальних ліній використовуються потужні помпи KREMLIN розраховані на роботу з великою кількістю (до 10) автоматичних розпилювачів (їх ще називають фарбувальними головками). Автоматичні AIRMIX фарбувальні головки фірми KREMLIN популярні у всьму світі за їх ефективність і високу надійність.


Ви можете завантажити цю нашу статтю з журналу "Покраска Професійна", клікнувши на малюнок:

 https://sites.google.com/site/fajlidlazavantazenna/fajli/Airmix%20%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%BD%D1%8F%20%D1%84%D1%96%D1%80%D0%BC%D0%B8%20KREMLIN.pdf?attredirects=0&d=1