Автоматичний електростатичний «чашковий» турбінний розпилювач РРН308


Автоматичний електростатичний розпилювач з чашкою, що обертається, для органічно-розчинних і водорозчинних матеріалів.


Розпилювач призначається для використання в загальній промисловості. Як приклади використання цього розпилювача можна привести: фарбування автомобільних дисків, алюмінієвих профілів, виробів з дерева, металевих меблів, скляних пляшок, пластмасових деталей, автомобільних аксесуарів і т.д.

Розпилювач PPH308 розроблений для розпилення ЛФМ на основі розчинників або на водній основі. В його основу покладено найкращі технічні рішення, спочатку розроблені для автомобільної промисловості і задовольняють найвищим вимогам. Цей розпилювач зазвичай встановлюється в фіксованому положенні або на зворотно-поступальному маніпуляторі.

Технологія обертальної розпилювальної "чашечки" забезпечує найвищу якість розпилення і прекрасну керованість розміром факелу. Така технологія також забезпечує високу ефективність використання ЛФМ що визначає швидку окупність обладнання.
Фарба розпилюється за допомогою відцентрових сил, проходячи через отвори по периметру обертової за допомогою турбіни «чашечки». Швидкість обертання турбіни може доходити до 45000 об/хв. Електростатичний заряд передається частинкам фарби, коли вони відриваються від "чашки». 


Шлях руху частинок визначається електростатичним полем і повітряним потоком з повітряної зовнішньої «рубашки» розпилювача (т.зв. факелоутворюючим повітрям). Факел може підлаштовуватися відповідно до вимог: вузький і здатний проникати в важкодоступні місця для виробів з заглибленнями, широкий і обволікаючий для плоских або трубчастих виробів. Є набір розпилювальних «чашок» для різних вимог. Розпилювач РРН308 комплектується обертовою турбіною з магнітним пневматичним підшипником. Така конструкція практично усуває механічний знос і вібрацію на найвищих швидкостях так як обертання відбувається в повітряній «подушці».

Розпилювач постачається з шафою управління і всіма необхідними аксесуарами для швидкого монтажу та вводу в експлуатацію обладнання. Шафа управління побудована по модульному принципу і комплектується відповідно до вимог замовника.