Ручний пневматичний електростатичній пістолет NANOGUN-MV

Ручний пневматичний електростатичній пістолет NANOGUN-MV


Це пневматичний пістолет низького тиску, призначений для використання на багатьох промислових ринках: аерокосмічному, автомобільному, виробництві сільгосп техніки, деревообробному та ін. Пістолет має значно покращені експлуатаційні характеристики та чудовий дизайн, яскравий легко впізнаваний колір. А блок управлінн GNM6080 має оригінальний дизайн у вигляді круглогоциферблату годинника де по колу йдуть пікові індикатори напруги та струму.

Добре збалансований та легкий пістолет полегшує роботу оператора. В порівнянні з попередніми моделями пістолет має менше деталей та простішу конструкцію. Вага пістолета всього 488г. Це один з найлегших електростатичних пістолетів на ринку В той же час за рахунок покращення розпилювальної головки, зменшені витрати повітря та підвищений коефіцієнт переносу. Пістолет простий в обслуговувані та експлуатації. В залежності від сопла факел може бути плоский або круглий. З лівого боку ручки знаходиться регулятор розміру факелу яким зручно оперувати навіть пальцем правої руки в якій тримаєте пістолет. Розмір факелу може зміноватись від 90 до 400мм. В задній частині пістолету традиційно розсташований регулятор виходу фарби.

Продуктивність роботи пістолету може регулюватись від 100 куб.см до 1000 куб.см. Рекомендована вязкість ЛФМ – 14-50сек. Над регулятором фарби знаходиться важіль вимикання високої напруги яким зруно користуватись оперативно в процесі фарбування складних деталей де треба вимикати високу напругу. Це єдина модель на ринку електростатичних пістолетів яка може використовуватись як з фарбами на основі розчинників так і з водними матеріалами. Як зазвичай, при використанні водних матеріалів треба забезпечити ізоляцію фарбоподаючих елементів.

Блок управління має круглу форму з діаметром екрану 180мм, який добре видно з великої відстані. Крім пікових індикаторів напруги та струму в центрі знаходиться цифровий індикатор заданого значення напруги та кнопки його регулювання. Вище індикатора розташовані графічні діагностичні символи. А нижче розташовані три індикатори та кнопка вибору попередньо встановлених значень робочої високої напруги. Максимальна висока напруга на соплі пістолету – 60кВ, струм- 80мКа. Пістолет може постачатись з шлангами довжиною 7,5м або 15м.