Ручний електростатичний Airmix® пістолет Nanogun MX


Ручний електростатичний Airmix® пістолет Nanogun MX

Пістолет призначений для використання з ЛФМ на основі розчинників. Розпилення відбувається за унікальною технологією AIRMIX® в поєднанні з електростатичним зарядом розпиленого факелу фарби. Таке поєднання забезпечує надзвичайно високу економію ЛФМ. Коефіцієнт переносу цього пістолету досягає 93%.
Пістолет може використовуватись в різноманітних галузях промислового виробництва: виробництво сільгосптехніки, металоконструкції, літаки, автобуси, вантажівки, фарбування деревини, залізничний транспорт і т.д.
Пістолет має невелику вагу, всього 640г, дуже зручний у використанні. Розмір факелу та вихід фарби визначаються змінним соплом. Фарба подається на пістолет з помпи. В залежності від необхідної продуктивності є ряд помп середнього тиску. Пропонується дві версії пістолету з мах тиском 120 та 200 бар. Рекомендується використовувати ЛФМ в’язкістю до 120сек. Для управління електростатичними параметрами та діагностики в комплект пістолету входить блок управління GNM 6080.
Блок має оригінальний дизайн у вигляді круглого циферблату з піковими індикаторами робочої напруги і струму та кнопками управління високою напругою. Мах робоча напруга - 60кВ, струм – 80мКа. Напруга живлення блока управління – 220В. Пістолет може постачатись з шлангами довжиною 7,5м, 15м або 30м.
Структурна схема підключення показана на мал. нижче