НОВІ ПНЕВМАТИЧНІ ПІСТОЛЕТИ ФІРМИ SAMES KREMLIN

 НОВІ ПНЕВМАТИЧНІ ПІСТОЛЕТИ ФІРМИ SAMES KREMLIN

 

Sames Kremlin FStart (ліворуч) та FPro (праворуч)

За останні пів року SAMES KREMLIN обновив лінійку пневматичних пістолетів. Почнемо з пістолетів FStart. Нові пневматичні пістолети FStart замінили модель М22 Basik. Пістолет позиціонується як якісний професійний інструмент початкового рівня за дуже привабливою ціною. Це спрощена модель в деяких технічних аспектах але пістолет забезпечує високу якість розпилення характерну для обладнання SAMES KREMLIN. FStart випускається в трьох варіантах: з верхньою чашкою 0,6Л, з нижньою чашкою 1Л та нижньою подачею, в HVLP версії та конвенційні. Пістолет з верхньою чашкою FStart G має чотири розміри сопла 1,3; 1,5; 1,8 та 2,2. Пістолет з нижнім підводом FStart Р має три розміри сопла 1,2-1,5-1,8. Модель з нижньою чашкою FStart S може мати тільки два діаметра сопла 1,5-1,8. Конвенційні і HVLP моделі мають однаковий корпус і для зміни пістолета на іншу технологію розпилення (HVLP на конвенційний і навпаки) треба змінити пневматичне і продуктове (дюзу) сопло.  Голки і сопла виконані з нержавіючої сталі і пістолети можуть використовуватись як з органічними так і з водними ЛФМ. FStart є оптимальним рішенням для розпилення матеріалів з низькою та середньою в'язкістю за доступною ціною, забезпечуючи при цьому якісне розпилення.

FStart


Пістолети без проблем задовольнять потреби малих та великих фарбувальних цехів як надійний професійний інструмент для тривалого використання. Пістолети FStart призначаються для використання як початківцями, так і досвідченими малярами. Ці нові пневматичні пістолети є не тільки економічним рішенням, але також надійним та ергономічним інструментом, одним з найлегших у своєму класі.

В квітні цього року була презентована остання модель пістолетів сімейства FPro – пістолет з верхнью чашкою FPro G. Пістолети FPro P з нижньою подачею та FPro S з нижнью чашкою були презентовані раніше і ми про них вже писали. Пістолети FPro замінили відомі пістолети серії М22 бренду Kremlin і задовольнять потреби найвибагливіших клієнтів. Всі пістолети серії FPro мають чорний анодований корпус, добре збалансовані.

Купити фарбопульт в Україні ви можете у нас

 

Інноваційний гравітаційний пістолет  FPro G  випускається  у трьох технологіях розпилення: HVLP, LVLP та конвенційний і забезпечує найвищу якість розпилення. Діапазон діаметрів сопла: 1,2-1,5; 1,8; 2,2.

FPro G зручний і простий у використанні, багато запчастин ті ж самі що і в М22G. Як і моделі з нижньою подачею, FPro G має Vortex контролер, який закручує струмінь фарби навколо осі і тим самим покращує якість факелу, рівномірність покриття, і покриття деталей складної форми. Чашка об’ємом 0,6л має нову конструкцію, вона не має традиційної проти крапельної заглушки, а має спеціальну проти крапельну діафрагму під кришкою. Це забезпечує легше промивання чашки, кришка завжди чиста.  FPro G має ще одне запатентоване рішення: MAG-Тригер, зусилля натискання ручки пістолету на 40% менше ніж у будь-якому високоякісному пістолеті. Конвенційний пістолет має версію FPro GSP для густих матеріалів в’язкістю до 3000 cps, в якому подається повітря (до 1 бар) в чашку. Для перетворення конвенційного пістолету  в GSP версію можна взяти GSP комплект (регулятор та чашка) і дуже просто встановити на стандартний пістолет. Це зручно якщо у вас немає необхідності постійно працювати з такими густими матеріалами. Ще один цікавий аксесуар, який може використовуватись з пістолетом FPro G – це одноразові чашки обємом 250мл або 750 мл. Під ці чашки є перехідники під різні моделі інших пістолетів SAMES KREMLIN а також деякі відомі моделі конкурентів.  


 
Підприємців зацікавлених в реалізації високоякісного інструменту запрошуємо до співпраці.