НОВИНИ

    Нова виробнича будівля фірми SAMES

Всесвітньо відомий виробник електростатичного фарбувального обладнання для промислового та автомобільного ринків, фірма SAMES Technologies відкрила нову промислову будівлю площею 3500 m². Сума інвестицій склала 2,5 млн євро
В приміщеннях головного офісу компанії не вистачало місця, щоб задовольнити  більш амбітні проекти. Щоб виправити цю проблему, була побудована ця будівля. Ця нова платформа, призначена для попереднього монтажу та налаштування фарбувальних  ліній перед відправкою на об'єкт клієнту. Симуляція траєкторій фарбувальних роботів, комплексні налагодження всіх елементів лінії з реальними технологічними параметрами- все виконується заздалегідь для швидкого старту на виробничому майданчику клієнта. Будівля має високу  стелю та облаштована двома 5-ти тонними підвісними кранами, для можливості  розміщення габаритних  об'єктів таких як літаки, вітряки, тощо.
Зараз компанія має в своєму складі Науковий  та Інноваційний відділи, тестові лабораторії, в тому числі для великих об'єктів для специфічних випробувань. 


Новий електростатичний пістолет NANOGUN

Фірма Sames анонсувала новий ручний електростатиний пістолет  NANOGUN-MV (www.nanogun.org).
Він спеціально розроблений для розпилення рідких фарб під низьким тиском та призначається для використання  на багатьох ринках, таких як аерокосмічна промисловість, виробництво сільгосптехніки та конструкційних елементів, металеві меблі, в деревообробній та автомобільній промисловості.